donderdag, 3. april 2008 - 21:16

Bekeuringen tijdens controle

Regio

De politie heeft woensdag een controle gehouden in Coevorden, Peize, Hoogeveen en Roden. Op de Hoofdstraat in Coevorden mogen bestuurder vanuit de richting Schoonebeek niet linksaf de Molenbell inrijden. In totaal werden 24 overtredingen geconstateerd allemaal kregen ze een bekeuring.

In Hoogeveen heeft de politie gecontroleerd in het verkeer aan de Rembrandtstraat, Middenveldweg en Schutstraat. Veertien bestuurders kregen een boete wegens het rijden door rood licht.

Agenten hebben in Peize en Roden een bromfietscontrole gehouden waarbij 21 bromfietsen op de rollertestbank zijn geplaatst. Twee bestuurders kregen een bon wegens te hoge constructiesnelheid. Eén bestuurder kreeg een bekeuring vanwege een gladde band, een andere bromfietser kreeg een boete vanwege een defecte achterrem. Nog iemand anders werd bekeurd wegens het onjuist dragen van zijn helm.

‘s Middags werden vijf automobilisten bekeurd wegens het rijden zonder gordel. Twee bestuurder zijn bekeurd voor het niet bij zich hebben van de juiste papieren en drie vanwege het overschrijden van de maximum snelheid.
Provincie:
Tag(s):