zondag, 23. november 2008 - 18:10

Beppie Kraft steelt de show op Piratenfestijn

Neer

Het Mega Piratenfestijn dat afgelopen vrijdag voor het eerst in Neer werd gehouden, blijkt een groot succes te zijn. Dit heeft de organisatie van het Hollandse hits festival laten weten. De publiekstrekker van de avond was Beppie Kraft. De 8000 toegangskaarten voor het Piratenfestijn waren al anderhalve maand geleden allemaal verkocht.

Naast een Limburgse inbreng van Beppie Kraft, de Schintaler, Big Bennie en Frans Theunisz, kwam het publiek ook ondermeer voor Nick & Simon en afsluiter Jan Smit. Maar het publiek ging totaal uit zijn dak bij De Maastrichtse Beppie Kraft. Zij mocht dan ook in totaal 4 nummers zingen, terwijl ze het eigenlijk met twee moest doen. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van het feest dat voor het eerst in Neer plaatsvond.

Eerder op de dag had het Piratenfestijn nog met flinke tegenslag te kampen, toen de voortent van de grote tent door de harde wind omver werd geblazen. Ook waren er hekken op het terrein omgeblazen. Tocht lukte het de organisatie om voor aanvang van de show de boel weer op de rails te krijgen.
Provincie:
Tag(s):