dinsdag, 21. oktober 2008 - 21:41

Beroving in Aardenburg

Aardenburg

Een bewoonster van de Langeweg in Aardenburg is zaterdagmorgen, tussen 11.00 en 11.15 uur, overvallen door een voor haar onbekende man.De vrouw was bezig in haar woning toen zij verrast werd door een onbekende man die ineens in haar woning stond.

De man heeft in het huis rondgekeken en heeft spullen gepakt die hij meegenomen heeft. Hij is er vandoor gegaan met een buit waar de politie, i.v.m. het onderzoek, niets over kan zeggen. Over het signalement van de dader is meer duidelijkheid te geven.

De dader betrof een blanke man van 35/38 jaar oud. Hij was tussen 1.80 en 1.90 meter lang en had een normaal postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een donkerkleurig t-shirt met lange mouwen en witte gymschoenen. Wat opvallend was aan de man waren zijn haren. Hij had een grote bos donkere krullen, geen kroeshaar, maar grovere krullen.

De gewelddadige diefstal, want de dader heeft de vrouw op een gewelddadige manier behandeld, heeft dus op zaterdagmorgen 18 oktober 2008 tussen 11.00 en 11.15 uur plaatsgevonden.

Over de gewelddadigheden die de man heeft toegepast kan, ook i.v.m. het onderzoek, niets naar buiten worden gebracht. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit misdrijf.
Provincie:
Tag(s):