woensdag, 2. april 2008 - 18:45

Beste Ondernemersvisie trofee De Kempen feestelijk uitgereikt

Eindhoven

Maandag is tijdens een feestelijke avond in het Evoluon de prijs voor de beste ondernemersvisie (BOV) uitgereikt aan Ferry van de Pasch van Hoogerdijk Technical Rubber (HTR). Jaarlijks organiseert Junior Kamer de Kempen deze verkiezing waarbij een vakjury een winnaar kiest die zich onderscheidt door visionair ondernemerschap en bijzondere bedrijfsprestaties. De trofee is een belangrijke oorkonde in de regio Eindhoven en omstreken en een kroon op het werk van de gelukkige winnaar.

Winnaar van de beste ondernemersvisie 2008, Hoogerdijk Technical Rubber (HTR), is producent en leverancier van rubber- en kunststofproducten met het hoofdkantoor op Ekkersrijt. Directeur-grootaandeelhouder Ferry van de Pasch werd in het juryrapport geroemd om zijn overtuiging, de innovatiekracht van het bedrijf en zijn persoonlijke visie.

Zelf relativeert de pragmatische ondernemer dit laatste. Van de Pasch: “Ik kan alle visie van de wereld hebben, maar zonder de juiste mensen ben ik nergens. Daarom is de trofee ook voor ons allemaal. Voor mij persoonlijk is het een teken dat ik op de goede weg ben. Succes begint bij enthousiasme en de juiste sfeer in het bedrijf. Gelijkheid en wederzijds respect zijn daarom heilig.� Van de Pasch maakt duidelijk dat alle medewerkers even belangrijk voor het bedrijf zijn en altijd bij hem kunnen aankloppen. Figuurlijk dan, letterlijk aankloppen hoeft niet, want zijn deur staat altijd open.
Provincie:
Tag(s):