vrijdag, 4. juli 2008 - 21:12

Bestemmingsplan online inzien

Almere

Sinds kort zijn de eerste Almeerse bestemmingsplannen digitaal te bekijken. Het gaat op dit moment om zeven bestaande plannen.

In de toekomst wil de gemeente ook bestemmingsplannen die nog in procedure zijn, voor iedereen digitaal inzichtelijk maken. De plannen zijn te zien in ‘Almere in kaart’, via www.almere.nl/bestemmingsplannenonline.

Op dit moment zijn zeven Almeerse bestemmingsplannen digitaal in te zien. Het betreft de bestemmingsplannen voor de wijken Bloemenbuurt, De Gouwen, De Paal, De Marken, De Grienden, De Meenten, De Steiger, De Hoven, De Werven, De Wierden en De Velden.

Steeds meer plannen digitaal
Het aantal plannen dat digitaal te bekijken is, zal de komende tijd worden uitgebreid. Het is de bedoeling dat over enige tijd ook bestemmingsplannen die nog in procedure zijn digitaal kunnen worden ingezien.

De gemeente Almere investeert in de kwaliteit van de dienstverlening door onder andere steeds meer gemeentelijke diensten op eenvoudige wijze aan te bieden via het internet. Door gebruik te maken van moderne ICT-toepassingen wil de gemeente bovendien afhandeltijden en wachttijden verkorten.

Toch op papier?
Voor de bestemmingsplannen die nog niet digitaal beschikbaar zijn, blijft het inzien mogelijk bij de Frontoffice van de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving in het stadhuis.
Provincie:
Tag(s):