maandag, 5. mei 2008 - 10:38

Bestuurder dronken en te lage bloedsuiker-spiegel

Nieuw Vennep

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft maandag 5 mei 2008 een 58-jarige automobilist uit Beverwijk aangehouden nadat hij twee keer in de vangrail was gereden en vervolgens weer was doorgereden. De man had naast een te hoog alcoholpromillage 0.9 promille een te lage bloedsuikerspiegel.

Omstreeks 07.00 uur kwam de 1e melding van een aanrijding binnen op de rijksweg A9 ter hoogte van Vijfhuizen. De man was met zijn auto in de rechter vangrail gereden. Rijkswaterstaat plaatste een rood kruis en zag op de camera dat de man na de aanrijding doorreed. Op de rijksweg A5 reed hij opnieuw in de rechter vangrail. Op de rijksweg A4 konden medewerkers van de Verkeerspolitie, unit Ouder Amstel, de man ter hoogte van Nieuw Vennep aan de kant zetten.

De Verkeerspolitie waarschuwde een ziekenauto nadat bleek dat hij niet alleen teveel had gedronken, maar mogelijk ook last had van een te lage bloedsuikerspiegel. Op het bureau heeft de man geneeskundige verzorging gekregen in verband met zijn suikerziekte. Zijn bloedsuikerspiegel bedroeg 1.1. Na het eten van wat chocola en het drinken van cola kwam hij weer een beetje bij zijn positieven.
Provincie:
Tag(s):