zondag, 3. augustus 2008 - 19:39

Bewoner loopt hoofdwond op bij overval in woning

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een woning die zondagochtend plaatsvond aan de Kardijke. Tijdens de overval raakte een 21-jarige man uit Bergen op Zoom gewond aan zijn hoofd. Vanmorgen rond 07.50 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding dat er een overval had plaats gevonden in een woning aan de Kardijke. In de woning troffen de agenten een 18-jarige vrouw en twee 21-jarige mannen aan.

Eén van hen, de bewoner, had een hoofdwond. Het drietal vertelde de politie vanmorgen in hun slaap gewekt te zijn door twee onbekende mannen met bivakmutsen. Het tweetal eiste geld en dreigde met een vuurwapen. De slachtoffers werden vervolgens in de slaapkamers gekneveld. De bewoner werd door de verdachten tijdens de overval op het hoofd geslagen. De overvallers vertrokken korte tijd later en namen diverse goederen mee. Het lukte de slachtoffers elkaar te bevrijden waarna de politie gealarmeerd werd.

Terwijl de politie verklaringen opnam van alle slachtoffers stelde de technische recherche een sporenonderzoek in. Voor de opvang van de slachtoffers werd bureau slachtofferzorg in kennis gesteld.
Provincie:
Tag(s):