maandag, 26. mei 2008 - 18:54

Bewoners Gouden Kooi schnabbelen er lekker op los

Kaatsheuvel

Zondagmiddag traden de ex-bewoners van De Gouden Kooi op in Chalet Fontaine in Kaatsheuvel. In februari, tijdens de carnaval, waren de miljonairs in spe al eens in het partycentrum geweest en zondag deden ze dat nog eens dunnetjes over.

Met het optreden van Jaap, Brian en Huub ging het dak er af! Pikant detail was dat Huub wel zijn vrouw Claire bij zich had maar Brian zonder zijn liefje Amanda naar het chalet kwam. Oud-bewoner Mike was ook geheel in steil naar Kaatsheuvel gekomen in een echte stretched limo. In de auto had hij geen tekort aan vrouwelijk schoon aldus onze verslaggever.

Naast de bewoners verzorgde de the voice of André Hazes, Michel Bak ook nog een spetterend optreden. Sinds hun vrijlating uit de Villa afgelopen vrijdag zullen de ex-bewoners veelal in het schnabbelcircuit te vinden zijn. Naast de enige echte winnaar 'Terror' Jaap willen ook de andere bewoners een slaatje slaan uit hun bekendheid.

Brian en Jaap ontkenden overigens tegenover onze verslaggever dat zij benaderd zijn door John de Mol om een rol te spelen bij de tweede serie van De Gouden Kooi.
Categorie:
Tag(s):