vrijdag, 20. juni 2008 - 21:23

Bewonerspeiling sportpark de Wierden

Almere

Deze week is onder Havenaren huis aan huis een Bewonerspeiling verspreid, waarmee ze hun ideeën over herontwikkeling van Sportpark De Wierden kenbaar kunnen maken.

Het Sportpark wordt heringericht als woongebied met veel groen, sport- en recreatievoorzieningen. De peiling is de eerste stap in een bijzondere aanpak om Havenaren mee te laten bepalen hoe het Sportpark er straks uit komt te zien.

Om een goed beeld te krijgen van de ideeën van Havenaren is het belangrijk dat heel veel mensen de Bewonerspeiling invullen en inleveren.

Daarom organiseert de gemeente op dinsdag 24 juni het 1e Havengesprek op de Markt in Almere Haven van 15.30 tot 21.30 uur. Er is van alles te doen op dit 1e Havengesprek.

Zo kunt u er algemene informatie verkrijgen over het nieuwe Sportpark De Wierden en over de verschillende vormen van opdrachtgeverschap voor het bouwen van een huis.

Om 19.30 uur houdt wethouder Arno Visser een toespraak.

Verder kunt u ‘speeddaten’ met ervaringsdeskundigen: bewoners, architecten, bouwbegeleiders, groenexperts, ondernemers in sport en recreatie en hulp krijgen bij het invullen van de Bewonerspeiling.
Voor de kinderen zijn er diverse kinderactiviteiten.

Meer informatie: www.almere.nl/sportparkdewierden
Provincie:
Tag(s):