vrijdag, 8. augustus 2008 - 10:59

Bijna ontvoering 5-jarig meisje

Zoetermeer

Woensdag 6 augustus hebben onbekenden een 5-jarig meisje getracht te ontvoeren bij een overval op een woning in Zoetermeer. Omstreeks 20.15 kwam bij de politie een melding binnen van een overval op een woning aan de Dunantstraat.

Toen agenten op dit adres gingen kijken, troffen zij een 44-jarige Zoetermeerse aan die vertelde dat twee gewapende mannen haar woning waren binnengedrongen en één van haar kinderen wilde meenemen. De mannen pakten het kind, een 5-jarig meisje, op maar de vrouw kon dit verhinderen door het kind uit de handen van één van de mannen trekken. Hierna zijn de mannen er vandoor gegaan in een zilvergrijze auto (vermoedelijk een BMW) voorzien van een Belgisch kenteken met daarin de lettercombinatie XXV.

De politie sluit niet uit dat deze auto daags voor het incident in de omgeving van de Dunantstraat is gezien. De recherche van Bureau Zoetermeer is daarom op zoek naar getuigen. Een ieder die informatie heeft over deze auto, de vluchtroute van de daders of anderszins informatie heeft over dit incident wordt verzocht om contact op te nemen met de recherche in Zoetermeer via het telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):