zaterdag, 6. december 2008 - 9:46

Binnenstad Vlissingen sfeervol verlicht

Vlissingen

Wethouder Rob van Dooren ontstak vrijdag 5 december de feestverlichting in de binnenstad.De Vereniging Winkelcentrum Vlissingen heeft dit jaar flink uitgepakt met de versiering, mede dankzij steun van de Rabobank, Stichting Moerman Promotie Vlissingen en de gemeente. De versiering is onderdeel van het Winterfestival Vlissingen.

Heel december staat de Vlissingse binnenstad bol van de leuke winteractiviteiten. Een ijsbaan, bezoekjes van de kerstman, live muziek, een levende kerststal en winterse versieringen zorgen voor een gezellige sfeer. Op het Bellamypark komt een feesttent waar op 27,28,29 en 31 december grote feesten en optredens georganiseerd worden. Daarnaast geeft het Groot Kerstcircus Zeeland van dinsdag 23 december t/m zondag 4 januari dagelijks twee spetterende circusvoorstellingen.

Van 22 december t/m 4 januari kan, met uitzondering van de kerstdagen, in parkeergarage De Fonteyne (Spuistraat) gratis geparkeerd worden om het iedereen nòg makkelijker te maken de Vlissingse binnenstad te bezoeken.
Provincie:
Tag(s):