donderdag, 22. mei 2008 - 18:48

Bizarre aanrijding in Purmerend

Purmerend

Donderdagochtend rond 11.10 uur heeft in Purmerend wel een hele bijzondere aanrijding plaatsgevonden. De botsing vond plaats op de Laan der Continenten waarbij vijf personenauto’s betrokken raakten.

Vooralsnog lijkt het er op dat de eerste auto stond te wachten voor het verkeerslicht met de voorzijde in de richting van de Aziëlaan en de achterzijde in de richting van de rotonde bij de Amazonelaan.

Achter dit voertuig stonden twee ander voertuigen te wachten toen een vierde voertuig tegen de achterzijde van nummer drie botste en een vijfde voertuig tegen nummer vier reed. Door de botsingen schoot nummer drie door en raakten ook de voorste twee voertuigen beschadigd.

Uit het derde en vierde voertuig moest de brandweer eraan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden. Ze zijn door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. Een vrouw uit de vijfde auto ging met een pijnlijke pols naar de eerste hulp. De verkeersdienst doet nader onderzoek naar de sporen. De voertuigen werden door bergers weg getakeld.
Provincie:
Tag(s):