maandag, 25. februari 2008 - 12:36

Bløf bij Future Leaders Tanzania

Middelburg

In januari van dit jaar vertrokken drie studenten van de Roosevelt Academy in Middelburg (Martijn Mos, Sanderine van Odijk & Matthias Ploeg) naar Arusha, Tanzania om zich bezig te houden met het concept sociaal ondernemerschap: het vertalen van sociale vraagstukken in praktische, business-georiënteerde oplossingen.

Tezamen met zeven andere Nederlandse studenten, tien Tanziaanse studenten en acht ondernemers uit de top van het Nederlandse zakenleven werden vier projecten opgezet in het kader van het Future Leaders programma, opgezet door Better Future en gesponsord door Fortis MeesPierson. Dit programma heeft als doel een netwerk van jonge leiders over de hele wereld samen te stellen.

Op donderdag 28 februari aanstaande zullen de drie studenten van de Roosevelt Academy hun ervaringen delen met geïnteresserden. Het programma vangt aan om 19:30, in de Burgerzaal van het oude stadhuis in Middelburg. Na afloop is er de mogelijkheid om, met een hapje en een drankje, na te praten. De toegang is gratis.

Op donderdag 27 maart zullen de studenten ook spreken bij het evenement 'Duurzaam = Gewoon Doen!' dat draait om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij zullen tevens plaats nemen aan een discussietafel. Dit evenement zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes, en duurt van 13:00 tot 21:00.

Andere sprekers zijn, onder anderen, Jan-Peter Balkenende, Bløf, Karla Peijs en Michael Braungart.
Provincie:
Tag(s):