zondag, 20. april 2008 - 22:11

Blikop112 nu online

Ronde Venen

Vanaf vandaag maandag 21 april is Nederland een nieuwssite rijker. De site is bedoeld voor alle hulpverleners in alle disciplines alsmede voor alle overige ‘112’-geïnteresseerden in heel Nederland.

www.blikop112.nl is hét startpunt voor iedereen die de landelijke hulpverlening een warm hart toedraagt en die wil weten wat er dagelijks speelt als het gaat om actueel nieuws over en rondom de doelgroep. Alle nieuwscontent op de site zal 24-uur per dag, 7 dagen per week worden geactualiseerd door vakbekwame medewerkers, die hun ‘blik’ hebben gericht op de multidisciplinaire hulpverlening.

Op de nieuwe site wordt natuurlijk dagelijks volop redactionele aandacht besteed aan actuele gebeurtenissen waarbij één of meerdere disciplines betrokken zijn. Maar ook nieuwe ontwikkelingen, apparatuur, achtergrondverhalen n.a.v. nieuwsgebeurtenissen: wat ging er mis, hoe was de opvang, hoe verliep de samenwerking etc. komen aan bod.

Tevens is het mogelijk ‘interactief’ onderling van gedachten te wisselen. Nadat je bent ingelogd kun je in de diverse forums vragen stellen aan en meepraten met deskundige medewerkers die zelf werkzaam zijn in de diverse disciplines van de hulpverlening.

Ook kun je je eigen profiel aanmaken met jouw specifieke interesses en/of ervaringen en zo je vriendenkring in de hulpverlening verder uitbreiden. Of misschien ben je al lang op zoek naar een baan in de hulpverlening en vind je die in de online vacaturebank.

Maar je kunt ook zelf een bijdrage leveren aan www.blikop112.nl door eigengemaakte foto’s of filmpjes van actuele gebeurtenissen eventueel voorzien van wat tekst op te sturen.

Kortom dit en nog veel is nu te zien op www.blikop112.nl.
Categorie:
Tag(s):