donderdag, 29. mei 2008 - 10:52

'Blind-date' in FlevoMeer bibliotheek Dronten

Dronten

In de maand juni, de 'Maand van het Spannende Boek' houden FlevoMeer Bibliotheek Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen een Blind-date actie.

Door deze actie krijgen leden van de bilbiotheek de gelegenheid kennis te maken met het grote aantal thrillers, misdaadboeken en spannende DVD's.

Met een tas naar huis komen en niet weten wat erin zit? Zo'n tas, met spannende materialen, kunnen alle leden van de bibliotheek lenen. De titels die in de tas zitten zijn geheim. De klant ziet pas thuis wat erin zit.

De tas is gratis en geldt als 1 exemplaar op het abonnement. De leentermijn is drie weken. Bovendien zit er nog een NS-voordeelbon van 40% in.

Elk jaar heeft de actie een ander thema. In 2008 is dat 'Knappe Koppen, Harde Bewijzen – Wetenschappers tegen de misdaad', waarmee het brede aanbod aan kwalitatief hoogstaande misdaadboeken onder de aandacht gebracht wordt.

Karin Slaughter schrijft het geschenkboekje. Klanten van de boekhandel krijgen het vanaf 1 juni cadeau bij aankoop van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.
Provincie:
Tag(s):