maandag, 23. juni 2008 - 23:00

Bloedmooie brandweer-vrouwen komen u redden in het roze

Hoogeveen

In ZuidWest-Drenthe moeten inwoners niet schrikken wanneer men de brandweer nodig heeft en twee bloedmooie meiden in het roze verschijnen.

Betsie Dekker en Marijke Manden van de brandweer Meppel en De Wijk gaan één maand lang ‘uitrukken’ in het roze.

De dames die niet voor één gat te vangen zijn, hadden op de brandweerbeurs in Hardenberg, na flink aandringen bij kledingleverancier Willem van der Mark, het voor elkaar gekregen dat hij roze jassen zou leveren voor de 1-1-2 dag.

De leverancier belde al na drie dagen dat de jassen klaar waren en werden nog die dag verstuurd. Maar helaas liet een transporteur hen in de steek en kwamen de jassen te laat voor de bijzondere 1-1-2 dag.

Maandag 23 juni was het dan eindelijk zover dat de roze jassen op de kazerne werden afgeleverd. Nu zullen de dames de kleding een maand lang in ZuidWest-Drenthe dragen bij allerlei oefeningen en trainingen.

“Het zit heerlijk, goed op maat. En we kunnen hiermee laten zien dat er veel mogelijk is op het gebied van uitstraling van brandweerkleding. Daarnaast worden we nu eindelijk eens een keer niet voor mannen aangezien�, aldus de dames.
Provincie:
Tag(s):