donderdag, 7. februari 2008 - 11:17

BNN gastvrij onthaald in Coevorden

Coevorden

BNN-programmamaker Eddy Zoey is samen met zijn cameraman en geluidsman zeer gastvrij onthaald in de gemeente Coevorden. Voor het BNN-televisieprogramma ‘Nu We Er Toch Zijn’ verbleef presentator Eddy Zoey de afgelopen 36 uur in de Drentse gemeente. De presentator werd in de gemeente Coevorden overal hartelijk onthaald.

Zoey controleert hoe het gesteld is met de gastvrijheid van Nederland. Komt hij erin of niet? Dat is de vraag in het BNN tv-progamma ‘Nu We Er Toch Zijn’.

Woensdagavond rond 22:00 uur belde Zoey met zijn tv-ploeg ook thuis aan bij burgemeester Bert Bouwmeester in Erm. Na een gezellige avond met whisky en sigaren sliepen Zoey, de cameraman en geluidsman vannacht thuis bij de burgemeester. Vanochtend toog een uitgeslapen tv-ploeg in alle vroegte naar het gemeentehuis van Coevorden om daar samen met de burgemeester een gouden plaquette naast de voordeur te schroeven. "De gemeente Coevorden is top", aldus de programmamaker.

De aflevering van ‘Nu We Er Toch Zijn’ over Coevorden wordt op dinsdagavond 26 februari om 21:30 uur op Nederland 3 uitgezonden.
Provincie:
Tag(s):