zondag, 17. augustus 2008 - 13:25

Boerenrockfestival was weer één groot feest

Drouwenermond

Na het geweldige succes van vorig jaar stond Drouwenermond zaterdagavond opnieuw in het teken van het Boerenrockfestival. De organisator van het festival en eigenaar van café restaurant "De Tolplaats" Frank Klok wilde dit jaar met optredens van de Bierefluiters, AC Dixi, Mannenkoor Karrespoor en als hoofd-act het nu al legendarische Mooi Wark een topprogramma neerzetten en daarmee het succes van vorig jaar overtreffen.

In de feesttent bij "De Tolplaats" aan de Drentse Mondenweg waren voor de ruim 2000 bezoekers die op het festival waren afgekomen dan ook alle ingrediënten aanwezig om tot in de late uurtjes te feesten, lol te maken en te boerenrocken. "Het was één groot feest, het weer was goed, het publiek was fantastisch, de sfeer was goed, kortom een super geslaagd Boerenrockfestival welke zonder problemen is verlopen" aldus Frank Klok. Op de vraag of er ook een derde editie van het Boerenrockfestival komt antwoordt de organisator volmondig ja en ook een vierde. "De derde en vierde editie van het Boerenrockfestival zullen worden gehouden op de laatse zaterdag van augustus en één van de bands die al weer is gecontrateerd is Mooi Wark" aldus Frank Klok.

Tussen de optredens door werd het publiek vermaakt met muziek van de Simone FM drive in show, met de nummer één party DJ van Nederland, DJ Roy. De presentatie van de avond was in handen van RTV Oost en de Mega Piraten Festijnen presentator Willie Oosterhuis.
Provincie:
Tag(s):