donderdag, 17. januari 2008 - 10:56

Bouwmarkt vestigt zich in ter Apel

Op het voormalige Agrifirm-terrein op de hoek Viaductstraat/Mercuriusweg in Ter Apel zal een Karwei bouwmarkt worden gevestigd. Naast de vestiging van deze bouwmarkt van circa 2600 m², zal er tevens ruimte komen van ongeveer twee keer 1150 m² voor een tweetal andere vestigingen. De invulling daarvan moet nog plaatsvinden.

Maandag 13 januari jl. werd het koopcontract getekend door wethouder Herman Kuipers van de gemeente Vlagtwedde en directeur Douwe Posthuma van de Posthuma Groep BV.

Het betreft een project van de gemeente Vlagtwedde in samenwerking met de Posthuma Groep BV uit Sneek. De Posthuma Groep BV opereert landelijk als eigenaar/franchisenemer van bouwmarkten. Op dit moment vallen, verspreid over heel Nederland, twaalf bouwmarkten van de Karwei-formule onder de Posthuma Groep.

Directeur Douwe Posthuma is ingenomen met de samenwerking met de gemeente Vlagtwedde:'Een voor gemeenten zeldzame doortastendheid heeft mij in positieve zin verrast. De kracht en uitstraling van de Karwei-formule is op juiste wijze geschat, kortom een fantastische aanwinst voor de gemeente Vlagtwedde'.

Ook wethouder Herman Kuipers is bijzonder blij met de vlotte onderhandelingen en afhandeling daarvan door de Posthuma groep:'Zeker ook omdat naast de planologische invulling van het voormalige Agrifirm-terrein de nieuwe bouwmarkt dadelijk werkgelegenheid gaat bieden aan zo’n 25 tot 30 personen'.
Provincie:
Tag(s):