maandag, 15. december 2008 - 19:43

Boze Beau laat Albert Verlinde peentjes zweten

Amsterdam

Een boze Beau van Erven Dorens eiste dit weekend van zijn ex-collega Albert Verlinde een rectificatie. In RTL Boulevard besteedde Verlinde woensdag aandacht aan het de debuut roman 'Pijn' van Beau. Verlinde liet echter weten dat het boek wel heel veel overeenkomst vertoonde met het in 2000 verschenen boek ' 99 francs' van de Franse schrijver Frederic Beigbeder. Verlinde zei niet te piekeren over een rectificatie, maar wel bereid te zijn om met elkaar te praten.

Van Erven Dorens is woedend op Verlinde die het deed voorkomen als of Beau het boek had overgeschreven. "Dat doet mij pijn en schaadt mijn imago", aldus een gekwetste Beau in RTL Boulevard maandag.

Ondanks het feit dat Beau, Verlinde voor de rechter wil slepen wilde hij wel een telefonische reactie geven aan het programma. Gedurende het gesprek verschenen steeds meer zweetdruppels op het voorhoofd van Verlinde. Beau liet hem diep door het stof gaan en uiteindelijk bood Albert dan ook zijn excuus aan.

"Als wij door de toon van het programma hebben gesuggereerd dat jij je verhaal Pijn hebt gejat van de Franse schrijver Frederic Beigbeder dan spijt me dat oprecht. Ik bied dan ook mijn excuses aan. Ik wil geen ruzie met je en ik wil ook geen slepende rechtszaak". Hiermee was voor Van Erven Dorens de kous af.

Of hij ooit nog gast presentator van Boulevard wil zijn liet hij in het midden.
Categorie:
Tag(s):