vrijdag, 26. september 2008 - 20:33

Boze klant slaat winkelier met camera

Coevorden

Een 31-jarige eigenaar van een fotozaak aan de Bentheimerstraat in Coevorden werd donderdagmorgen door een klant mishandeld. Kort daarvoor had een medewerkster van de zaak de klant verteld dat zijn opgestuurde defecte camera teruggekomen was en niet gerepareerd kon worden.

De klant die een aanbetaling voor verzend- en onderzoekskosten had gedaan hoefde alleen de verzendkosten te betalen, de fotozaak zou de onderzoekskosten betalen. De man ging hierna door het lint, sloeg op de toonbank en hief hierbij zijn fototoestel omhoog.

De eigenaar sprong tussen beide met het doel de man uit de winkel te zetten. Die kans kreeg hij niet want de ontevreden klant sloeg hem met de camera in het gezicht. Hierop overmeesterde de eigenaar de man door hem tegen de grond te werken. Toen deze rustig werd hielp hij hem overeind waarna de man wederom een slaande beweging maakte. De eigenaar heeft de verdachte hierna de zaak uitgewerkt en deed aangifte van mishandeling bij de politie, die een onderzoek instelt.
Provincie:
Tag(s):