zondag, 2. maart 2008 - 12:41

Brabantse Nikkie verslaat Rotterdamse Nathalie

Sint-Oedenrode

In een bloedstollende finale versloeg de 24-jarige Nikki Kerkhof uit Sint-Oedenrode vrijdagavond de Rotterdamse Nathalie en wees het publiek uiteindelijk Nikki Kerkhof uit Noord-Brabant, met meer dan zestig procent van de stemmen, als winnares van Idols 4 aan.

Nikkie mag de speciaal voor de winnares door John Ewbank geschreven single 'Hello World' uitbrengen. Het schijfje is geproduceerd door het trio Eric van Tijn, Jochem Fluitsma en John Ewbank en ligt vanaf maandag 3 maart in de winkels.

Beide finalisten zongen met Trijntje Oosterhuis het nummer 'On My Own' van het nieuwste album van Trijntje, dat zij in samenwerking met Burt Bacharach heeft gemaakt.

Tijdens de finalestrijd deden de beide zangeressen in spé nog eens hun favoriete nummer over en zong Nathalie met haar hele muzikale familie en trad Nikki op met haar gospelkoor Inside Out.

Uiteindelijk bleken de kijkers toch Nikki als het nieuwe idool van 2008 te zien. De Finale was een Strijd der Titanen. Zij won hiermee een platencontract en mag de single 'Hello World' uitbrengen.

Maar ook met de verliezer Nathalie komt het volgens alle juryleden wel goed. Haar wacht ook een glansrijke zangcarrière.
Provincie:
Tag(s):