donderdag, 7. augustus 2008 - 16:36

Brand in woning Geert Hoes

Boxtel

In het huis van acteur en presentator Geert Hoes aan de Markt in Boxtel heeft woensdagnacht brand gewoed. Rond 4.20 uur brak brand uit in de woonkamer. Toen de toegesnelde brandweer arriveerde had Hoes zich inmiddels in veiligheid gebracht, hij stond buiten op de stoep.

Dankzij snel ingrijpen van de Boxtelse brandweer bleef de schade beperkt tot een TV-meubel. Wel ging de brand gepaard met een forse rookontwikkeling, de acteur en presentator was daardoor misselijk geworden. Ambulancepersoneel heeft Geert Hoes ter plekke gecontroleerd maar hij hoefde niet overgebracht te worden naar een ziekenhuis. Hij is opgevangen door bekenden van hem.

Het management van Hoes, Stars@screen van Chiel van Praag, wilde niet reageren op de brand in Hoes zijn woning, dit omdat het waarschijnlijk exclusief gehouden wordt voor het showprogramma op SBS 6 waarvoor Geert werkt . ‘Wij respecteren Geert en laten hem eerst bijkomen van de schrik. Hij presenteert vanavond een showprogramma en daarin zal hij zijn verhaal doen’, aldus het management van Hoes.
Categorie:
Tag(s):