donderdag, 15. mei 2008 - 14:29

Brandweer Leeuwarden fietst tegen littekens

In september gaan zeven brandweerlieden van Brandweer Leeuwarden de Alpe d’Huez in Frankrijk op de fiets beklimmen. Zij willen met deze sportieve prestatie geld ophalen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Het initiatief van Ronald Wouda en Andre Kooistra heeft in de korte tijd al veel financiële bijval gekregen. Het streven is minimaal 10.000 euro voor de brandwondenstichting bijeen te fietsen. De teller staat op dit moment op ruim 4200 euro.

Om de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan het goede doel heeft Brandweer Leeuwarden aangeboden de reis- en verblijfskosten van de groep sporters te betalen. In oktober wordt het bedrag bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Blijf op de hoogte en vind meer informatie hierover op brandweer leeuwarden.nl

Wilt u dit initiatief steunen en de brandweerlieden helpen in hun “strijd tegen littekens� dan is uw bijdrage op Giro 3161448 t.n.v. de personeelsvereniging van Brandweer Leeuwarden meer dan welkom!
Provincie:
Tag(s):