woensdag, 5. maart 2008 - 19:48

Brandweer start samen met buurtvoorlichters campagne in Atolwijk

Lelystad

De buurtvoorlichters gaan in de Atolwijk huis aan huis inventariseren of men bewust is van de dagelijkse brandveiligheid en/of de bewoners rookmelders hebben.
Ook roepen zij de bewoners op vooral rookmelders aan te schaffen en deze op de daarvoor geadviseerde plaatsen te installeren.

Verkoopactie rookmelders 24 t/m 28 maart

Als extra service zal de wijkpost in samenwerking met de brandweer van 24 tot en met 28 maart rookmelders verkopen die gegarandeerd 10 jaar meegaan zonder dat de batterij vervangen hoeft te worden. Deze rookmelders worden gedurende de campagne aangeboden voor € 15,- per stuk. Twee euro daarvan stort de brandweer, na afloop van de campagne, op de rekening van een goed doel, namelijk de Nederlandse Brandwondenstichting.

Op woensdag 26 maart zal de brandweer met een tankautospuit bij de wijkpost aanwezig zijn voor advies aan bewoners van 15:30 - 18:00 uur.

De brandweer verkoopt dus zelf geen rookmelders huis aan huis. Voor rookmelders van de brandweer kunt u alleen bij de wijkpost terecht van 24 tot en met 28 maart.
Provincie:
Tag(s):