dinsdag, 25. november 2008 - 20:58

Brijl wil met dwang praten met directie MediaMotions

Uden

Robert Brijl heeft serieuze plannen om het Udense bedrijf MediaMotions over te nemen. De directie van het bedrijf zit dit door het verleden van de overnamekandidaat niet zitten en heeft laten weten dat Brijl met de verhuurder van de panden en de leasemaatschappij van de machines moet gaan praten. Brijl heeft zijn advocaat opdracht gegeven om de directie van Media Motions te dwingen om met hem te praten. Dit meldt het Brabants Dagblad.

Curator van MediaMotion, Frederik Barthel, zegt in het dagblad dat alles wat Brijl aanraakt failliet gaat en ziet waarschijnlijk niets in de plannen van de oud-Bosschenaar. Barthel’s kantoor heeft inmiddels vijf faillissementen van Brijl afgewikkeld.

De voorzitter van de ondernemingsraad laat de krant weten dat hij zich niet mengt in de stijd over de overname van MediaMotion. ‘Ik houd me bezig met het sociaal plan. Er gaat weer gesproken worden nadat de directie vrijdag de onderhandelingstafel verliet. Mocht Brijl het bedrijf niet kunnen kopen, dan is het echt over en uit voor MediaMotion’.
Provincie:
Tag(s):