zondag, 7. september 2008 - 19:49

Brugstremming stadsgrachten Zwolle

Zwolle

De hele maand september zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de Holtenbroekerbrug, die de Blaloweg en de Zwartewaterallee verbindt. De brug kan hierdoor niet gebruikt worden. Voor deze periode is er een omleidingroute. Door werkzaamheden aan de Hofvlietbrug wisselt de omleidingroute. Dit heeft de gemeente Zwolle bekendgemaakt.

Werkzaamheden Holtenbroekerbrug
In de periode van 8 t/m 26 september zullen er werkzaamheden plaats vinden aan de Holtenbroekerbrug. Een deel van de staalkabels van de brug wordt dan vervangen. Tevens wordt de brug opnieuw gebalanceerd. Het wegverkeer wordt dan omgeleid via de Katerdijk, Pannekoekendijk, Hofvlietbrug, Pannekoekendijk, Burgemeester Roelenweg en omgekeerd.

Werkzaamheden Hofvlietbrug
Ook aan de Hofvlietbrug wordt gewerkt in september. Gedurende de gehele maand september vinden er schilderwerkzaamheden plaats. Hierdoor is geen scheepvaart mogelijk. Daarnaast zal er op drie zondagavonden worden gewerkt met gevolgen voor het wegverkeer. Op 14, 21 en 28 september is de brug van 19.00 tot 06.00 uur niet bereikbaar. Het verkeer wordt op deze avonden omgeleid via de Holtenbroekerbrug. De Holtenbroekerbrug wordt voor deze avonden beschikbaar gemaakt.

Bus- en fietsverkeer
Ook de stads- en streeklijnen zullen gebruik maken van de omleidingroutes. Dit heeft geen gevolgen voor de bushaltes. Voor zowel snel als langzaam verkeer staan de omleidingroutes ter plekke duidelijk aangegeven.
Provincie:
Tag(s):