donderdag, 23. oktober 2008 - 21:06

Burgemeester gaat in gesprek met ouders over veilig uitgaan

Rolde

Burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze heeft alle ouders van 14-18 jarigen in Rolde uitgenodigd om met hem in gesprek te gaan over veilig uitgaan in Rolde. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 oktober a.s. in café Hofsteenge in Rolde. Doel van deze bijeenkomst is om samen van Rolde een veilig uitgaansdorp te maken.

In een eerdere brief van september 2008, aan de ouders heeft de burgemeester deze bijeenkomst al aangekondigd. De ouders ontvingen deze brief naar aanleiding van ongeregeldheden die in het dorp hebben plaatsgevonden.

Tijdens de bijeenkomst wil de burgemeester met zoveel mogelijk ouders in gesprek gaan over ‘veilig uitgaan in Rolde’. Er zal gesproken worden over hoe uitgaan in Rolde gezelliger, beter en veiliger gemaakt kan worden. Onderwerpen als indrinken, gezondheid en (geluids)overlast komen daarbij ook aan de orde.

Bij de bijeenkomst zullen naast de gemeente, ook politie, Stichting Welzijn Aa en Hunze, horeca en Verslavingszorg Noord-Nederland aanwezig zijn.
Provincie:
Tag(s):