donderdag, 4. december 2008 - 15:41

Burgemeester Gresel overhandigt cheque aan Toon Hermanshuis

Heerlen

Burgemeester Toine Gresel van Heerlen heeft donderdagmiddag een cheque uitgereikt aan het Toon Hermanshuis Parkstad. De cheque was de eerste prijs van een door de burgemeester gewonnen golftoernooi.

Toine Gresel heeft eind september als burgemeester van Heerlen in de Noord-Limburgse gemeente Bergen het Burgomasters golftoernooi gewonnen. Dit is een golftoernooi speciaal voor burgemeesters uit heel Nederland. De overwinning leverde hem naast de wisselbeker ook een cheque op van 1.000 euro. Burgemeester Gresel heeft de cheque donderdag overhandigd aan Angele Rademacher, directeur van het Toon Hermanshuis Parkstad.

Het Toon Hermanshuis Parkstad ligt in Parc Imstenrade, de plek van de oude vroedvrouwenschool in Heerlen-Zuid. Bij het Toon Hermanshuis werken ruim 30 geschoolde vrijwilligers die hier mensen met kanker opvangen. In de opvang staat veel aandacht voor kankerpatiënten en hun familie en omgeving centraal. Het Toon Hermanshuis Parkstad is volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.
Provincie:
Tag(s):