woensdag, 10. september 2008 - 22:48

Burgemeester Jorritsma geeft startschot Schoonmaakactie Industrieterrein

Almere

Woensdagochtend 10 september werd het eerste Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt in Almere Haven. Dat gebeurde uitermate spectaculair.

Op het industrieterrein was vanmorgen een groot schoonmaak evenement opgezet. Nadat burgemeester Jorritsma (zie foto) de gevel van een bedrijfspand met een hogedrukspuit schoon had gespoten hebben kinderen van Groep 8 van de plaatselijke basisschool met schoonmaakapparatuur de weg schoongeveegd.

De plaatselijke brandweer heeft zich ingezet om de kappen van verlichtingspalen schoon te maken zodat de verlichting beter wordt. Ondertussen was er een graffity demonstratie in het op de Steiger gevestigde beveiligingsbedrijf. Doel hiervan was om te laten zien hoe je met graffity, overlast door graffity kan bestrijden.

Tijdens een paneldiscussie tussen Burgemeester Mw. Jorritsma, de voorzitter van de werkgroep KVO de heer P. Sleurink, en de directeur van de VBA de heer H. Weyschedé werden de plannen kenbaar gemaakt voor de komende periode. Doel van het Keurmerk is om in een goede samenwerking tussen gemeente en de plaatselijke ondernemersvereniging te komen tot een schoner, veiliger en beter functionerend industrieterrein.De komende maanden zal de nieuwe ondernemingsvereniging van Almere Haven starten met de benodigde werkzaamheden om de doelstellingen te bereiken. Meer informatie is te lezen op www.kvoalmerehaven.nlOnderschrift foto “paneldiscussie� Van links naar recht Henk Weyschedé, voorzitter VBA, mevrouw A. Jorritsma, burgemeester Almere, Piet Sleurink, ondernemer en voorzitter werkgroep KVO-B, Mirjam de Rooij, ondernemer en dagvoorzitterOnderschrift foto “het startschot�, Burgemeester Jorritsma geeft het goede voorbeeld. Gewapend met een hogedrukreiniger maakt zij een start met het schoonmaken van een bedrijfspand op industrieterrein “De Steiger�.
Provincie:
Tag(s):