donderdag, 21. augustus 2008 - 8:42

Burgemeester springt uit vliegtuig

Achtkarspelen

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus vindt de Expo Harkema 2008 plaats. Op Sportpark de Bosk in het Friese Harkema kunt u 3 dagen lang kennis maken met diverse interessante aanbiedingen, producten, bedrijven en demonstraties.

Wat te denken van een heuse modeshow, een spinning demonstratie, heteluchtballonvaren en optredens van o.a. de Dixieland Crackerjacks, Duo Fa, Aafke Zuidersma, drive in show Full Vision en Off Limits! De Expo is volledig volgeboekt, er is echt voor elk wat wils te zien en te beleven en ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Burgemeester
Om dit grootse evenement een passende opening te geven is Burgemeester van Achtkarspelen, Tjeerd van der Zwan, bereid gevonden een spectaculaire bijdrage te leveren. Niet gehinderd door enige angst zal hij, onder begeleiding van het team van Stichting Skydive Anywhere uit Oostwold, uit een vliegtuig springen.

Als alles goed gaat landt hij op donderdag 21 augustus om 14:00 met parachute en al op het hoofdveld van VV Harkema-Opeinde (sportpark de Bosk te Harkema) om de officiële opening van Expo Harkema 2008 te verrichten.

Uiteraard is de gemeente Achtkarspelen ook vertegenwoordigd op de Expo met een eigen stand. Hier kunt u informatie krijgen over allerlei gemeentelijke projecten.

Bovendien heeft de gemeente een primeur voor de bezoeker van de Expo met een preview van de nieuwe gemeentelijke website. Achter de schermen werkt de gemeente momenteel hard aan deze nieuwe website waarmee de digitale dienstverlening een grote sprong vooruit maakt
Provincie:
Tag(s):