vrijdag, 3. oktober 2008 - 20:56

Burgemeester Urlings verwelkomt EGS in Hoogeveen

Hoogeveen

Burgemeester Willem Urlings heeft EGS Nederland een bezoek gebracht om het bedrijf te verwelkomen in Hoogeveen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in visuele communicatiemiddelen, is neergestreken aan de Parmentierstraat op bedrijventerrein De Wieken. De Hoogeveense zakenman Wim Annen nam het noodlijdende Emmense bedrijf in april van dit jaar over. Er moest snel een nieuw onderkomen worden gezocht en dat werd gevonden in Hoogeveen. Op het moment dat Annen het bedrijf overnam, draaide het forse verliezen. Na drie maanden is het bedrijf weer uit de rode cijfers.

Burgemeester Urlings feliciteerde de werknemers en het bedrijf met de fantastische prestatie die ze met elkaar hebben neergezet tijdens de noodgedwongen snelle verhuizing. “We zijn trots en blij, dat we een bedrijf als EGS binnen onze gemeentegrenzen hebben�, zei Urlings.

EGS Nederland ontwerpt, ontwikkelt, innoveert, produceert en implementeert alle visuele communicatie voor winkelformules en merken in Nederland en daarbuiten. Enkele grote klanten zijn Albert Heijn, Super de Boer, C1000 en veel andere formules. De opvallendste en meest aansprekende klant is misschien wel is wel de keten van koffiewinkels Starbucks! Ook kleine bedrijven en formules behoren tot hun klanten.
Provincie:
Tag(s):