donderdag, 17. april 2008 - 9:19

Bus rijdt vaker met Knoalster Nacht en vrijmarkt

Stadskanaal

De Knoalster Nacht, in de nacht van 29 op 30 april en de Oranjevrijmarkt op Koninginnedag trekken ieder jaar weer veel bezoekers. Als experiment breidt het OV-bureau de dienstregeling op deze dagen uit. Stadskanaal is dan voor beide evenementen uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de veiligheid van de passagiers rijden er op de nachtritten medewerkers mee.

Dienstregeling Knoalster Nacht

Van/naar Ter Apel, Musselkanaal, Veendam en Bareveld: elk half uur tot ongeveer 4.00 uur ‘s nachts. Van/naar Winschoten, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Gieten, Gasselte, Gasselternijveen en Borger: eens per uur tot ongeveer 4.00 uur 's nachts.

Buskaartje
Een Eurokaartje voor een enkele reis kost 5 euro. Dit kaartje is te koop op het busstation in Stadskanaal en bij de chauffeur.

Dienstregeling Oranjevrijmarkt

Van/naar Ter Apel, Musselkanaal, Veendam en Bareveld: elk half uur tussen 9.00 en 18.00 uur. Van/naar Winschoten, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Gieten, Gasselte, Gasselternijveen en Borger: eens per uur tussen 9.00 en 18.00 uur.

Buskaartje
Een Eurokaartje kost 3 euro of 5 euro (vanuit Winschoten). Dit kaartje is te koop bij de chauffeur. Kinderen reizen mee voor 1 euro per kind.
Provincie:
Tag(s):