dinsdag, 15. april 2008 - 21:22

Bussen Veolia rijden andere route

Tilburg

Vanaf zaterdag 19 april 2008 rijden de bussen 1, 2, 3 en 4 in het centrum van Tilburg van het station richting het zuiden, vanaf 12.00 tot 18.30 uur via een andere route. Deze aangepaste routes worden gereden tijdens de drukste momenten op zaterdagen en koopzondagen. De maatregel duurt zolang als noodzakelijk is, maar in ieder geval tot eind juni.

Bussen 1,3, 4, 142 en 143 rijden niet langer via de Heuvelring en Paleisring, maar via de Noordhoekring en de Schouwburgring naar de Bisschop Zwijsenstraat. In de Bisschop Zwijsenstraat wordt hiervoor een noodhalte geplaatst. Lijn 2 heeft zijn eindpunt niet op de halte Stadhuisplein, maar op de halte Interpolis. De bussen in de richting van het station rijden wel hun gebruikelijke route via de Heuvelring.

De werkzaamheden aan de Paleisring duren nog tot en met eind juni. Deze week (week 16) en in het weekend van 19 en 20 april is de Ringbaan Oost afgesloten in noordelijke richting. Als gevolg hiervan zullen de Groenstraat, Broekhovenseweg en Piusstraat dit weekend erg druk worden. De gemeente zet verkeersregelaars in om het verkeer zo goed
als mogelijk te laten doorstromen.
Provincie:
Tag(s):