maandag, 21. januari 2008 - 19:45

C1000 Westpolder beste supermarkt van Zuid-Holland

Papendrecht

Afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat C1000 Westpolder uit Papendrecht de beste C1000 van Zuid-Holland is. Tot deze conclusie kwam het Centraal Bureau voor de Levensmiddelen in samenwerking met Reed business en de vakbladen Distrifood en Foodmagazine, die tweejaarlijks de Supermarkt-van-het-Jaar-verkiezing organiseren.

Na totaal 5 beoordelingen van eigen consumenten, provincieambassadeurs, een consumentenpanel, een vakjury en oud ondernemers, kwam deze C1000 het beste uit de bus. De heer Schepers, ondernemer van C1000 Westpolder: ‘Wij zijn uitermate trots en blij met deze uitverkiezing. Het is zeker een kroon op het harde werken van ons gehele team’.

De supermarkt-van-het-Jaar-verkiezing is een tweejaarlijkse wedstrijd waar alle supermarkten aan mee kunnen doen. Beoordeeld wordt onder andere op hygiëne, klantvriendelijkheid en aanbiedingen. In totaal gaan 15 supermarkten door naar de finaleronde, waarin de beste supermarkt van Nederland bekend wordt gemaakt. De uitslag is op 1 april 2008.
Provincie:
Tag(s):