vrijdag, 3. oktober 2008 - 19:18

Carice van Houten plukt verborgen schat

Wijk bij Duurstede

Niemand minder dan Carice van Houten heeft vrijdagmorgen het tweede Kanzi-seizoen voor geopend. Kanzi – Zuid-Afrikaans voor verborgen schat – maakte vorig jaar zijn entree op de Nederlandse markt. Toen was aan Yolanthe Cabau van Kasbergen de eer van de eerste pluk. Van Houten is met haar rol in Valkyrie, als charmante tegenspeelster van Tom Cruise, de aangewezen persoon dit seizoen de eerste verleider van de boom te plukken.

Carice maakte vanmorgen haar opwachting in de Kanzi-boomgaard in Wijk bij Duurstede voor de opening van de tweede oogst. Daar koos de verleidster uit Alles is liefde de mooiste, glimmend rode Kanzi uit om als eerste uit de appelboom te plukken. “Kanzi staat voor genieten van een verleidelijk lekkere, stevige appel. Dat het ook nog eens een typisch Hollands product is, maakte het helemaal een eer de eerste Kanzi van het seizoen te mogen plukken!�

Hoewel de exotische naam anders doet vermoeden, ligt de geboortegrond van Kanzi in Noordwest-Europa. In Kanzi zijn de beste eigenschappen van zijn voorouders samengebracht. Het resultaat is een stevige, sappige appel, met een unieke, zoetzure smaak.
Categorie:
Tag(s):