vrijdag, 18. april 2008 - 15:50

Carlo Boszhard komt met variant op 'Wedden Dat!'

Hilversum

Vier minuten onder water blijven of lopen over staaldraad op twintig meter hoogte kunnen de meeste mensen niet. Maar met de juiste spirit en een enorme dosis wilskracht is een mens tot heel veel in staat. Vanaf zaterdag 26 april komt Carlo Boszhard met het 'nieuwe' 'Ik Wed Dat Ik Het Kan!'. In de studio ontvangt Carlo Boszhard personen die bijzondere, unieke, gewaagde en verrassende uitdagingen aangaan. In elke uitzending van 'Ik Wed Dat Ik Het Kan!' worden bekende Nederlanders uitgedaagd zichzelf te overtreffen op sportgebied.

In het kader van de Olympische Spelen deze zomer bijten de bn'ers zich vast in de Olympische sport schoonspringen. De nieuwbakken schoonspringer wordt bij de voorbereidingen op zijn of haar opdracht begeleid en getraind door een professional in deze sport. Co-host Nicolette van Dam zet de uitdaging neer door als eerste een sprong te wagen. Vervolgens krijgen zes bn'ers de kans om haar te verbeteren. Nederlands meest succesvolle schoonspringer Edwin Jongejans beoordeelt de bn'ers op hun schoonspringkunsten.

Naast de bn'ers die gaan schoonspringen, doen Chris Tates, Jeroen Nieuwenhuize, Kim Feenstra en Boer Frans een beroep op hun wilskracht door te stoppen met roken. Ze gaan deze uitdaging samen aan met vier andere groepen: bouwvakkers, kroegtijgers, collega's en Gooische vrouwen. Wekelijks is in 'Ik Wed Dat Ik Het Kan!' te zien hoe het deze mensen vergaat.
Categorie:
Tag(s):