dinsdag, 12. augustus 2008 - 23:05

Carlo van Dam verzorgt A1GP-demo in Rotterdam

Carlo van Dam zal aanstaande zondag een demonstratie verzorgen in de A1 Grand Prix-wagen van Team Nederland, zo meldde de Formule 3-coureur vanavond exclusief aan F1Today.nl. Van Dam was afgelopen weekend nog actief in het Japans Formule 3-kampioenschap op Motegi, maar vloog na de race terug naar Nederland.

Aanvankelijk zou Van Dam niet als coureur deelnemen aan de Bavaria City Race in Rotterdam, tot Jan Lammers hem gisteren belde. Van Dam vertelde: "In eerste instantie is er geprobeerd of ik met een Le Mans-auto van Toyota deel kon nemen aan Bavaria City Racing. Dat ging helaas niet door waarop ik de hoop op deelname als coureur aan dit mooie evenement al had opgegeven."

"Jan Lammers belde mij gisteren en heeft me aangeboden om de demonstratie van het A1 Grand Prix Team Nederland te verzorgen komende zondag. Ik voel me vereerd dat Jan mij deze unieke kans geeft. Ik ben er dan ook echt oprecht blij mee dat ik toch voor het derde achtereen volgende jaar deel kan nemen en voor de Nederlandse fans een leuke demo neer kan zetten!"

"Het is een demonstratie, dus verdere conclusies moeten er zeker niet getrokken worden, maar het is toch mooi dat deze kans je geboden wordt, waarvoor ik de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt dan ook voor wil bedanken!"
Categorie:
Tag(s):