dinsdag, 20. mei 2008 - 21:00

Chantal Janzen blijft Jane

Scheveningen

Chantal Janzen blijft de rol van Jane in de musical Tarzan vertolken. Chantal zou einde van dit jaar in de komedie Boeing Boeing gaan spelen. Door het grote succes van Tarzan en de succesvolle actie met Albert Heijn, is vandaag de 1 miljoenste kaart verkocht en speelt Tarzan langer door dan verwacht. Disney Theatrical Productions heeft aangegeven Chantal Janzen contractueel te willen behouden in de rol van Jane. De rol in Boeing Boeing zal worden overgenomen door Lone van Roosendaal.

Lone van Roosendaal is momenteel te zien als Melanie Woesthoff in de succesvolle serie Voetbalvrouwen, waarmee RTL4 wekelijks bijna 1 miljoen kijkers trekt. Verder speelde Lone van Roosendaal onder andere in de theaterproducties The Sunshine Boys, My Fair Lady, Carlie, Grease The Musical, Dancing Queens, Rocky over the Rainbow en Copacabana.

In het seizoen 2004 - 2005 speelde ze de rol van Donna in Mamma Mia! in Nederland. Daarna speelde ze deze rol ook in België. In 2006 - 2007 nam Lone de rol van Grisabella op zich in de musical Cats. Lone van Roosendaal ontving in 2006 een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical, voor haar rol Sweet Charity in de gelijknamige musical. Op televisie was ze te zien in onder meer All Stars, Meiden van de Wit en Grijpstra & De Gier.
Categorie:
Tag(s):