dinsdag, 26. augustus 2008 - 19:25

Chef van Flinstering krijgt tv show

Breda

Wat is een lekkere voedzame maaltijd die je kunt eten voordat je gaat sporten? En hoe maak je een visbarbecue die je kinderen ook lekker vinden? In het nieuwe RTL 4-kookprogramma 'De Kwestie Van Smaak' helpt chef-kok René Lancée de kijker met al hun kookkwesties. René Lancée is bekend van 'Mijn Tent Is Top' van Herman den Blijker.

In dit succesvolle RTL 4-programma wist hij met zijn Bredase restaurant Flinstering de overwinning binnen te slepen. In 'De Kwestie Van Smaak' bezoekt René mensen thuis om hen te adviseren en te ondersteunen in de keuken. Zijn uitleg is nuchter en helder, zodat meteen duidelijk is hoe de gerechten bereid moeten worden. Tevens zijn de recepten, tips en achtergronden terug te lezen op de website dekwestievansmaak.nl

Elke aflevering kookt René op een andere locatie: van een studentenhuis tot een kinderfeestje, van een Surinaamse familie tot een gezin dat vegetarisch kookt. Verschillende vragen worden behandeld, zoals wat je eet als tussendoortje en wat een gezond alternatief is voor de 'vette hap'? Uitgangspunt is dat er wordt gewerkt met verse producten en dat het toegankelijke gerechten zijn die eenvoudig te bereiden zijn. Met 'De Kwestie Van Smaak' kan iedereen die beter wil leren koken met plezier in de keuken staan.

De kwestie van smaak is wekelijks, vanaf zondag 7 september, te zien bij RTL 4 tussen 16.30 en 17.00 uur.
Provincie:
Tag(s):