donderdag, 25. september 2008 - 23:15

Concert orkest Koninklijke Luchtmacht

Almere

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft vrijdag 3 oktober een concert in het Topsportcentrum in Almere Poort. Heeft u zin in avond vol Nederlandstalige muziek? Dan is het concert Going Dutch een echte aanrader. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is verplicht.

De gemeente Almere organiseert het orkest voor geïnteresseerden en voor alle mensen die betrokken waren bij de grootscheepse rampenoefening “Verdronken Plas� op 25 juni jl. in Almere.

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht brengt onder leiding van de chef-dirigent Majoor Jos Pommer het programma ‘Going Dutch 2008’. Met veel aandacht voor Nederpop. Het orkest speelt de tachtigers Boeijen en Doe Maar tot het huidige Borsato en BlØf.

De Amsterdammedley zorgt voor een Jordanese sfeer. Het orkest ondersteunt verschillende gastartiesten. Voor deze avond is het nog een verrassing.

Aanmelden
Meldt u aan via e-mail of bel naar mevrouw Van Harten. E-mailadres: evharten@almere.nl of telefoonnummer: (036) 527 75 89. Telefonisch aanmelden kan alleen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13:00 uur en 15:00 uur.

Programma
De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert start om 20:00 uur met de vertoning van de film over de oefening ‘Verdronken plas.’ Daarna volgt het concert. Alle bezoekers van het concert ontvangen de dvd na afloop van het concert. De Topsporthal vindt u aan de Pierre de Coubertinlaan 7 in Almere Poort.
Provincie:
Tag(s):