vrijdag, 25. juli 2008 - 13:38

Condoleance register voor omgekomen alpinisten uit Almere

Almere

De Raad van Bestuur van Zorggroep Almere is diep geschokt door het tragische ongeval waarbij de 57-jarige huisarts Piet Germs en zijn drie kinderen om het leven zijn gekomen. Dit meldt zij vrijdag 25 juli op haar website.

De 57-jarige vader, zijn twee dochters en een zoon in de leeftijd tussen de 16 en 23 jaar oud verongelukten donderdag 24 juli in Italië tijdens een afdaling op het massief van de Mont Blanc op een hoogte van 3800 meter.

De Zorggroep Almere heeft in gezondheidscentrum West een condoleanceregister geopend om patiënten, collega’s en anderen in de gelegenheid te stellen de familie en nabestaanden te condoleren.

Ook bij de receptie van het hoofdkantoor van Zorggroep Almere is er een mogelijkheid een condoleanceregister te tekenen. Beide registers zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Daarnaast heeft de Zorggroep ook op haar website een digitaal condoleanceregister geopend. Op het digitale condoleanceregister zijn inmiddels al tientallen reacties binnengekomen.
Provincie:
Tag(s):