maandag, 8. september 2008 - 14:12

Condoleance register voor omgekomen militair

Borculo

In de kantine van Sportclub Rekken, Zuid Rekkenseweg in Rekken en in het gemeentehuis van Berkelland, Marktstraat 1 te Borculo is een schriftelijk condoleanceregister geopend voor de militair Jos ten Brinke, inwoner van Rekken, die zondagmiddag bij een aanslag met een geïmproviseerd explosief in de Afghaanse provincie Uruzgan om het leven kwam. Dit meldt de gemeente Berkelland maandag op haar website.

Sportclub Rekken
Mensen kunnen hier hun deelneming betuigen tot en met de dag van de uitvaart. De kantine van Sportclub Rekken is hiervoor op maandag 9 september geopend tot 20.00 uur. De rest van de week kan men tekenen tussen 17.00 en 20.00 uur.

Gemeentehuis
In het gemeentehuis in Borculo kan men terecht gedurende de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en op woensdag tot 19.00 uur.

Digitaal condoleanceregister
Op de website van het ministerie van Defensie is een digitaal condoleanceregister voor Jos ten Brinke geopend waar maandagochtend al ruim 2000 condoleances op waren geplaatst.

Bij het gemeentehuis in Borculo en het gemeentekantoor in Eibergen hangen de vlaggen halfstok. Het gemeentebestuur van Berkelland betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden van Jos ten Brinke en leeft ook mee met de families van militairen die bij deze aanslag gewond zijn geraakt.
Provincie:
Tag(s):