dinsdag, 9. september 2008 - 19:45

Coumans installaties neemt Vacon Peelland over

Vlierden

De Vlierdense onderneming Vacon Peelland BV is overgenomen door Coumans Installaties BV uit Beek. De overname van het stalinrichtingsbedrijf, dat op 16 juli failliet werd verklaard, gaat gepaard met een sluiting van de locatie aan de Vlierdenseweg 206 in Vlierden. Coumans Installaties BV zet de Vacon Peelland activiteiten voort vanuit een nieuwe vestiging in Weert.

Bij de Limburgse en Brabantse agrariërs staat Vacon Peelland bekend als specialist op het vlak van inrichting en onderhoud van pluimvee-, varkens- en rundveestallen.

“Voor ons bedrijf betekent de overname van Vacon Peelland niet alleen een uitbreiding van ons werkgebied, maar ook een verbreding van onze activiteiten en doelgroep. We hebben nu nog meer specialisme in huis. In de agrimarkt kunnen we nu de totale inrichting van stallen en schuren voor onze rekening nemen�, zegt directeur Peter Coumans. De overname van Vacon Peelland brengt hem terug in het marktsegment waar hij ooit in begon. Hij startte immers zijn bedrijf, als zoon van een melkveehouder, met onder andere de aanleg van elektrische installaties en onderhoud en service van melkrobots op melkveebedrijven in binnen- en buitenland.
Provincie:
Tag(s):