maandag, 5. mei 2008 - 19:23

Cultus; fetish-feest met Playmate Ancilla Tilia

Amsterdam

Performer en voormalig Playmate Ancilla Tilia en de organisatoren van Europa’s meest bekende fetishfeest, Wasteland brengen fetish en glamour samen in een geheel nieuw concept: Cultus. De eerste editie van Cultus begon met Argentijnse tango-dansers en eindigde met een stijlvolle burlesque-danseres.

De tweede editie van Cultus op vrijdag 23 Mei beloofd ook een geweldige avond te worden. Onder andere de show “living mannequin� en Avant burlesque artieste Miss Von Livid komt speciaal overvliegen uit Chicago om haar kunsten te demonstreren. Uiteraard word ook deze avond begeleid door de 22-jarige hostess Ancilla.

Waar de traditionele fetish-feesten zeer strenge dresscode’s aanhouden verwelkomt Cultus juist feestgangers die in zijn voor een spannende avond, maar er geen behoefte aan hebben zich van top tot teen in het rubber te hijsen. Op de Cultus website is dan ook een uitgebreide guideline te vinden, waarbij veel ruimte wordt gelaten voor eigen creativiteit. Vrijdag 23 mei in Club Aknathon in Amsterdam.
Categorie:
Tag(s):