maandag, 29. december 2008 - 11:33

Cursus rijvaardigheid voor jonge voetballers

Oss

Het idee wat geopperd werd door de voorzitter van de Osse voetbalclub om de jonge automobilisten van zijn voetbalvereniging een cursus te laten volgen over de gevaren in het verkeer, leek een doodgebloed verhaal te worden. Aanleiding voor het idee was de aanrijding waarbij vier spelers van de voetbalclub betrokken waren. Maar het tegendeel is waar. Het idee is springlevend aldus de voorzitter in het Brabants Dagblad.

Een rijschoolhouder en de wijkagent van de politie in Maasland werden door de voorzitter benaderd om invulling te geven aan de avond. De agenda ‘s van alle betrokken deelnemers zijn naast elkaar gelegd en begin januari zal de een overleg plaatsvinden over de avond. Volgens de voorzitter zal de cursus starten eind januari of begin februari.

De voorzitter zet in op een actieve cursus, eentje waarvoor de leden warmlopen. "Hopelijk krijgen we zoveel aanmeldingen dat we twee of drie avonden nodig hebben om iedereen mee te laten doen. Wie weet kunnen we een draaiboek in elkaar knutselen dat andere verenigingen zo over kunnen nemen."
Provincie:
Tag(s):