woensdag, 5. november 2008 - 10:39

Custom Connect Groep gaat strategische samenwerking aan met Club Mobiel

Emmeloord

Custom Connect Groep uit Emmeloord heeft haar dienstverlening middels een samenwerking met Club Mobiel verder uitgebreid. Samen met Club Mobiel richt Custom Connect zich op betaald voetbalorganisaties die hun supporters mobiele telefonie willen aanbieden.

Oprichter Frans Nomden: "We willen gebruikmaken van de kracht die een community heeft en deze versterken. Bij FC Groningen kunnen supporters bijvoorbeeld onderling gratis bellen. Ook bieden we ze goal-alerts aan en Mobile Magazine, een mobiele applicatie met nieuws over de club. Als je supporter bent maar niet naar alle wedstrijden kunt, dan ben je dus altijd op de hoogte van de stand in de wedstrijd en het laatste nieuws."

Momenteel is de eerste pilot met FC Groningen succesvol verlopen. Het enthousiasme bij de betaald voetbalorganisaties is groot. Zo zullen binnen 8 weken een drietal grote eredivisieclubs, evenals FC Groningen, gebruik maken van de diensten van Club Mobiel.

De ingezette koers om een landelijke topspeler op het gebied van telemarketing te worden, zet onverminderd voort bij het Emmeloordse bedrijf. Met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst met Club Mobiel creëert Custom Connect wederom nieuwe arbeidsplaatsen. Voor het nieuwe bedrijf zijn wij dan ook hard op zoek naar 15 nieuwe medewerkers die affiniteit hebben met voetbal en mobiele telefonie, aldus Marcel Nillesen.

De Custom Connect Groep bestaat uit Custom Connect Emmeloord, Custom Connect Groningen, Custom Connect Breda, Custom Concepts en Custom Media. De groep is actief op het gebied van Telemarketing, Conceptontwikkeling, Marktonderzoek, Reclame en Media advisering.
Provincie:
Tag(s):