maandag, 28. juli 2008 - 21:12

D66 furieus om stallingsverbod (brom-)fietsen

Bergen op Zoom

D66 woordvoerder Yvonne Kammeijer, reageerde maandagmiddag furieus op berichtgeving in de Bergen op Zoomse Bode waarin een stallingsverbod voor (brom-)fietsen in de binnenstad wordt afgekondigd. In plaats van broodnodige extra fietsenrekken of -stallingen te plaatsen is het vanaf komende week verboden om je rijwiel in de stad te parkeren buiten een fietsenrek of stalling.

Daarnaast stuit de slechte communicatie van het verbod de partij enorm tegen de borst. Behalve dat het midden in de vakantie periode is wordt er nergens duidelijk gemaakt waar je kan protesteren tegen het verbod, en waar je wèl je rijwiel mag parkeren, hoe er gehandhaafd wordt en wat nu exact de beweegreden is om tot een dergelijke vergaande maatregel te komen. Er staat alleen dat dit binnen 8 dagen van kracht wordt!!!

De raad zou van de maatregel niet op de hoogte gesteld zijn en D66 stelt dan ook dat de maatregel onmiddellijk ongedaan gemaakt dient te worden en dat de onzinnige termijn van 8 dagen meteen ingetrokken moet worden.
Provincie:
Tag(s):