zaterdag, 22. november 2008 - 18:44

Daders overval nog steeds spoorloos

Nietap

De politie is bezig met een onderzoek naar een overval op zondagavond 16 november op een cafetaria aan de JP Santeeweg in Nietap. Rond 22.40 uur, de cafetaria was toen al gesloten en de medewerkster was alleen in de zaak aan het schoonmaken, toen een man met een bivakmuts op zijn hoofd via de achterdeur binnen kwam en dwong onder bedreiging met een mes de medewerkster tot afgifte van geld.

Nadat hij geld had gekregen vluchtte de overvaller via de achterdeur. Het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1,90 lang en heeft een breed postuur. Hij droeg een spijkerbroek, een oranje/blauw shirt en een bivakmuts.

Het politieonderzoek heeft tot nu toe nog geen spoor van de dader opgeleverd. De politie hoopt nu dat er via getuigen nog belangrijke informatie kan komen. Zo wil de politie graag in contact komen met de inzittenden van een witte auto die op zondag 16 november tegen 22.50 uur de cafetaria wilden bezoeken maar weer wegreden toen ze zagen dat deze gesloten was. Ook andere mensen die iets gezien hebben of iets weten wat verband kan houden met deze overval worden gevraagd zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):