zaterdag, 9. augustus 2008 - 2:02

Dancetour Apeldoorn zondag overdekt!

Apeldoorn

Stichting Dancetour gaat er vanuit dat het zondag droog blijft tijdens Dancetour Apeldoorn.Maar omdat het KNMI op dit moment denkt dat er wat regendruppels naar beneden kunnen vallen, heeft Stichting Dancetour uit voorzorg besloten om het Marktplein gedeeltelijk te overdekken.

Door een megaparasol op te hangen boven het terrein kunnen de bezoekers droog genieten van de verschillende DJ's mocht het toch gaan regenen. De parasol die wordt opgehangen is de grootste in zijn soort.

Het Dancetour-concept is eenvoudig: top DJ’s die overdag optreden op een centrale buitenlocatie in de stad, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar vormen van eind april tot eind augustus tien centra van steden het decor voor de internationale DJ-top op dance-gebied. Op de eerste editie van Dancetour Apeldoorn, met optredens van Ferry Corsten, Marco V en DJ Contest winnaar DJ Tjabelski, kwamen 7.500 bezoekers af.
Ieder jaar probeert Stichting Dancetour het Marktplein weer aantrekkelijker te maken.

Met een nieuwe cateraar is er dit jaar een uitgebreider assortiment aan eten verkrijgbaar. Helemaal nieuw dit jaar is dat bezoekers kunnen pinnen op het terrein. Hierdoor hoeven de bezoekers niet meer van het terrein om geld te halen om hun eten en drinken mee te betalen, maar kunnen ze dit bij de kassa op het terrein doen. Verder kunnen bezoekers op het terrein via bluetooth leuke berichten ontvangen, zoals line-up, filmpje en vele andere leuke Dancetour informatie. Dus vergeet niet je bluetooth aan te zetten!

Alle informatie over Dancetour is te vinden op www.dancetour.nl.
Provincie:
Tag(s):